Hire Power Radio Podcast

Podcast

Naam: 

Hire Power Radio Podcast

Host: 

Rick Girard

Bedrijf: 

Over:

Hire Power Radio is gemaakt voor ondernemers en startende leidinggevenden om het conventionele denken over hoe u voor uw startup rekruteert uit te dagen en u te helpen veelvoorkomende valkuilen te vermijden die schadelijk kunnen zijn voor uw succes. Leer de ins en outs van het winnen van het begeerde talent dat uw startup nodig heeft. Het werven van de juiste mensen op het juiste moment is absoluut noodzakelijk voor het vermogen van uw startup om te groeien en te schalen, vooral in de vroege stadia.

De missie van de show is om ondernemers en beginnende wervingsmanagers te helpen kostbare wervingsfouten te voorkomen en specifieke problemen te identificeren en bewezen oplossingen te bieden waarmee u kritieke aanwervingen kunt winnen.

We delen inzichten van toppresterende rebellenondernemers, disruptors, innovators en experts uit de industrie.

Startups zijn een wilde rit - Hire Power Radio is er om u te helpen bij het werven van hindernissen die uw bedrijf kunnen maken of breken. Slim huren of uw concurrentie zal.

Afleveringen

Hire Power Radio Podcast

We horen graag wat jij van deze Podcast vindt.
3.0
150 Podcast ratings
98% would recommend

Bedankt voor je review!

Maurits van Bergen

9/23/2020, 8:46:45 AM

Zeer waardevol en inspirerend voor toepassing in praktijk. Zeker de moeite waard!

Peter

9/23/2020, 8:11:07 AM

Fijne podcast waarin Kim je veel praktische tips geeft en interessante gasten interviewt. Fijn dat ze altijd alles weer platslaat in jip en janneke taal in plaats van de theorieën en strategien die je overal hoort. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende aflevering.

Tom laurens

9/23/2020, 8:10:37 AM

Laad meer